Transport

Een transport van A naar B? Een (internationale) spoedzending? Je hebt transport nodig. En snel ook. Daarvoor moet je bij Coenen Transport zijn. Lees hier meer over welke ritten we rijden, welke voertuigen we hebben en wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Coenen Transport want...

Coenen Transport want… Wij brengen veilig jouw zending van A naar B. Zo snel en efficiënt mogelijk. Nationaal & Internationaal gaan wij voor jou de weg op. Jij hebt een zending, wij verzorgen de rit.

Nationaal & Internationaal

Coenen Transportbedrijf is gespecialiseerd in vervoer over de weg. Onze voertuigen zijn stuk voor stuk voorzien van een GPS volgsysteem. Onderweg is er een goede communicatie en heb je toegang tot onze klantendienst die altijd precies weet waar jouw goederen zich bevinden. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Gecertificeerd personeel

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben de nodige ervaring om veilig de weg op te gaan. Het is onze taak om zo zorgvuldig mogelijk jouw lading op het juiste moment, bij de juiste ontvanger te leveren. Afspraak is afspraak.

Klein transport

Dagelijks gaan er vanuit ons hoofdkantoor verschillende wagens de weg op. Onze vervoersmiddelen zijn geschikt voor klein transport. Dat betekent dat we goederen tot 1200 kg vervoeren. Denk aan medicijnen, machineonderdelen, glaswerk, kozijnen en kleding.


De gebieden waar wij rijden

Coenen Transportbedrijf vervoert goederen zowel nationaal als internationaal. Zolang het maar binnen Europa is. Of het gaat om een rit van 2 uur of om een rit van 18 uur, 150 kilometer moeten afleggen of 1800 kilometer. We pakken graag een van onze voertuigen om voor jou de weg op te gaan.


Enkele foto's genomen tijdens de gereden ritten.

Daar staan ze dan. Op een rij te pronken. Klaar voor de start, af!

Bekijk hier onze voertuigen.