Klusbedrijf

De boel verbouwen, een aanbouw maken of een nieuwe tuin aanleggen. Van die grote klussen waar je wel een paar handen hulp bij kunt gebruiken. Mooi zo! Bij Allround Klus Bedrijf Peter Coenen in Voerendaal ben je aan het juiste adres. Lees hier meer over welke klussen we zoal klaren!

Maak een afspraak

 

Allround Klus Bedrijf Peter Coenen want…

Allround klussen

Van de schoorsteen tot aan de kruipruimte, de voortuin tot de achtertuin en alles wat daar tussenin zit: Allround Klus Bedrijf Peter Coenen doet het allemaal. Met meer dan 12,5 jaar ervaring weten we precies wat er nodig is om de klus te klaren en gaan we vakkundig te werk. En opgeruimd staat netjes, na afloop van een klus ruimen we de boel gewoon op.

Professioneel & betrouwbaar

Bij Allround Klus Bedrijf Peter Coenen denken we graag mee met de klant. Omdat iedere woonsituatie anders is, komen we eerst langs om kennis te maken. De gezinssamenstelling, plannen voor het huis en reden van verbouwing hebben bijvoorbeeld allemaal invloed op het uiteindelijke advies. We vinden het dan ook belangrijk open en eerlijk te zijn. Want eerlijkheid gaat boven alles, vinden wij.

Opgeleid personeel

Al ons personeel is goed geschoold en gekwalificeerd. In ons team werken we veelal met dezelfde gezichten. We vinden het fijn om met een vast team te werken. Daarnaast is Allround Klus Bedrijf Peter Coenen een erkend leerbedrijf, wat betekent dat we een goede en veilige plek om te leren zijn. We zetten ons graag sociaal maatschappelijk in.

Frisse blik

Voor iedere klus komen er steeds meer oplossingen. Met de tijd meegaan vinden we dan ook belangrijk. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de bouwwereld, volgen we cursussen. Zo kunnen we jou de beste oplossing bieden.

10 jaar garantie

Schakel je ons in voor een klus? Dan krijg je 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en materialen. Omdat we het beste resultaat aan onze klanten willen garanderen. Ga jij voor 100% tevredenheid?

Portfolio

Na heel wat jaren ervaring, zijn we een hoop klussen verder. Hieronder vind je een greep uit onze geklaarde klussen. Van groot tot klein. Stuk voor stuk vakkundig uitgevoerd en waar we toch wel trots op zijn en onze klanten ook.

Project 6

Image

Project 5

Image

Project 4

Image

Project 3

Image

Project 2

Image

Project 1

Image